top of page

Strategisch advies / consultancy
Door sectorbrede en jarenlange ervaring in het (mede) opzetten en bijsturen van diverse succesvolle organisaties hebben we bij The Hidden Track een actuele kijk op cultureel ondernemen ontwikkeld. Met een analytische blik én oog voor maatschappelijke en sociale relevantie, helpen we organisatie met het vaststellen van doelen en uiteindelijk het opstellen van een inspirerend plan. We leunen daarbij op input vanuit diverse interne gesprekken/sessies, onderzoek en een stevig netwerk van creatieve en zakelijke adviseurs.  

Strategisch advies

Fondsenwerving & alternatieve financiering
fondsenscan & advies dekkingsplan

Wij scannen je plannen op de actuele regelingen en criteria, landelijk, provinciaal en lokaal en adviseren over potentiële financieringsroutes van je (project)begroting.
 

(her)schrijven projectplan:

Het projectplan wordt gelezen door commissieleden die vele plannen lezen en beoordelen. Elke commissie werkt en beoordeelt daarbij ook hun eigen manier. Het schrijven van een frisse subsidieaanvraag of het opstellen van een uitdagend en tegelijkertijd degelijk project- of bedrijfsplan is een vak dat wij verstaan. 

 

opstellen projectbegrotingen

Bij het projectplan hoort een (project)begroting en motivatie voor de keuzes die daarin worden gemaakt, The Hidden Track weet hoe een commissie de cijfers beoordeeld.

 

coördineren aanvraagprocedure:

Rondom het indienen moeten vaak nog vele documenten/teksten worden opgesteld: uittreksels KvK, statuten, aanbiedingsbrief, presentatieplan en samenvattingen. Ook is het aan te bevelen enkele contactmomenten met adviseurs van het betreffende fonds te hebben. The Hidden Track kan deze procedure coördineren.

 

(crowd)funding

Er bestaan diverse platforms om (crowd)funding goed en transparant te organiseren. Het opzetten van een goede campagne is van groot belang.


Verschillende projecten van klanten zijn medegefinancierd door Fonds Podiumkunsten (Meerjarige festivalsubsidie, werkbijdrage muziekauteur, snelloket, SRP), Dutch Music Export (Marketing Regeling), Kunstloc (Impulsgelden), Stimuleringsfonds, Stichting Doen, diverse gemeenten, Nederlandse Ambassade (Indonesië, Turkije), Sena Muziekproductiefonds, KF Hein fonds, Elise Mathilde Fonds, Fentener van Vlissingen Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, BNG fonds, Normafonds, Mondriaanfonds, VSB Fonds, BUMA Investeringsfonds.

 

Projectmanagement / interim management

Getting things right. Getting things done. Soms moeten plannen ook uitgevoerd worden. We hebben jarenlange ervaring als projectleider en interim manager. De meest actuele projecten: Royal Family Records, Into The Great Wide Open, Uncloud Festival, EKKO, Muziekfabriek, Freaky Dancing, Provincie Noord-Brabant, Oeverloos, Eva van Pelt, Stichting CPNB.

 

 

Sessieruimte(s) 
Onze klanten maken graag gebruik van onze plek. Voor een teammeeting, schrijfdag of creatieve sessie. Naast een ruime studio en vergaderruimte biedt de tuin mooie wandelpaden, een grote biologische groenten- en kruidentuin, diverse kassen en kampeerplekken.

Ook voor eenmalige sessies of teammeetings kun je bij The Hidden Track terecht. Groepen van maximaal 15-20 personen ontvangen (en cateren) we graag! 

Fondsenwerving
Uncloud.png
Strijbos en Van Rijswijk.png
Freaky Dancing.png
itgwo.png
Projectmanagement / interim management

THE HIDDEN TRACK

We heten je graag welkom bij The Hidden Track. We leven en werken vanuit het prachtige Lith, een klein dorp aan de Maas vlakbij Den Bosch. In en rondom de oude boerderij vind je verschillende werkruimtes en studio's en biedt de tuin van 0,5ha veel fijne en inspirerende plekken.

IMG_0311.jpg

RUIMTES

We hebben verschillende inspirerende ruimtes om met een groep te vergaderen of juist los van elkaar te werken in deelsessies.

IMG_8868_edited.jpg

STUDIO

De studioruimte is ingericht voor opnames van akoestische instrumenten, zang en spraak. Met een prachtige collectie microfoons en pre-amps kun je er high-end opnames maken. Apparatuurlijst op aanvraag.

IMG_8897_edited.jpg

OMGEVING

In de omgeving zijn vele prachtige natuurgebieden, fietsroutes en mogelijkheden om bijvoorbeeld een bootje te huren. Het dorp heeft een bijzonder netwerk van 'weesjes'/smalle wandelpaden en telt vele galeries en ateliers.

IMG_0317.jpg
Sessieruimte(s)
bottom of page