top of page

V O O R   A R T I E S T E N

Full management
You run your music, we run your business. Samen bepalen we een koers en zorgen we voor je ‘bedrijf’. The Hidden Track doet het management van deze artiesten.Writing sessions

We leven en werken vanuit het prachtige Lith, een klein dorp aan de Maas vlakbij Den Bosch. In en rondom de oude boerderij is een grote biologische groentetuin, zijn er verschillende werkruimtes en studio’s met de mogelijkheid om demo’s, maar ook bijv. een podcast op te nemen. Ook de tuin van 0,5ha biedt veel fijne en inspirerende plekken. Binnen 5 minuten lopen vind je prachtige natuurgebieden in de uiterwaarden van de rivier. We bieden de juiste sfeer voor (re)creatie.

IMG_8868_edited
IMG_8897
IMG_8951
IMG_8867_edited
IMG_8898
IMG_6456_edited

Advies

De meeste artiesten hebben nog geen volledig management nodig maar willen af en toe sparren en richting krijgen. Simpelweg het toetsen en maken van plannen met een realistische blik. Om kennis op te doen, stappen te zetten en naar het volgende level te komen. Neem contact op om een releaseplanning te maken, te sparren over een team rondom je act of bijvoorbeeld je carrièrestrategie op te zetten. Informeer voor beschikbaarheid door een e-mail te sturen of te bellen.

Publishing
Geen enkele publisher biedt hetzelfde. Bij de een ben je beter af voor schrijfsessies, anderen zijn beter in administratie of het krijgen van synchs. The Hidden Track werkt met verschillende publishing companies. We luisteren naar jouw wensen en proberen de beste match te vinden. 

Boekingen

We kunnen ondersteunen bij het opzetten van een tour; we kennen de podia en de festivals en weten waar je zou kunnen spelen.

 

Promotie (album, tour)

Wil je een recensie van je album in een muziektijdschrift lezen of je nummer op radio horen?  Denk je dat je iets te melden hebt dat anderen zal interesseren? Laten we proberen een interview voor elkaar te krijgen!

Het valt in deze tijd niet mee om op te vallen in de pers, de competitie is enorm. Dus laten we starten met de basis, het opstellen van een strijdplan; de marketingstrategie en communicatieplan.

Handige artikelen en websites

Op deze pagina vind je een aantal handige artikelen en websites die je kunnen helpen met bijvoorbeeld marketing, streaming en publishing. 

Strijbos%20Van%20Rijswijk%20sessie%20201
IMG_5822_edited
IMG_9015
IMG_6582_edited_edited
Jasper%2520-%2520Mercy%2520John%2520-%25
bottom of page